Forum Sojuszy G.G.C.R i HONOR
Gość
Na pocz±tek chcialbym powiedziec, ¿e chcialbym dolaczyc do waszego sojuszu na uni 12 gralem 1 rok temu bylem w top 20, potem niestety duzo nauki przed matura i studia itp. Konto bardzo zaniedbalem przestalem grac, na uni 12 mialem 15 St % ktore po odejsciu skasowalem z forum ( nieaktualne) teraz dostalem konto :
1.238.368 (Miejsce 393 z 3.634)
27.853 (Miejsce 127)
Niechce mowic swojego poprzedniego nicku na tym uni, powiem ze niebylem w zadnym sojuszu i niemialem wrogiego stosunku do was i podobnie do DooM i dlatego ta moja prosba, jestem doswiadczonym graczem przed krotki czas te oto wyzej konto doprowadzielm do 140 miejsc + i 400k pkt. przez krotki czas mozecie mnie przyjac na probe ;P
Odpiscie w tym oto temacie z gory dzieki podobna propozycje zlozylem dooM bo wg. mnie wy i onie sa najlepszymi sojuszami na tym uni
W czasie wojny nowych cz³onków nie przyjmujemy z oczywistych wzglêdów. Wojna siê skoñczy, pomêczymy zubiego i zobaczymy co z tego wyjdzie :]
Gość
Oki , wojny nie¶ledze ale teraz zacznê, A jak InseCt Odbudowa ? Wrazie czego piszcie tutaj na forum kiedy moge sk³adaæ podanie itp.
Ok, my¶lê, ¿e to ju¿ nied³ugo ta wojna potrwa. Jak siê skoñczy, skrobniemy cosik tutaj.
P.S. Ide w eko, tak dla informacji
Gość
Siema!
Jak sie skoñczy ta wasza wojna to chcia³bym do was do³±czyc
moje gg:1967516 pisac nawet jak niedostepny
Na razie sie rozwijam itp. itd. HBO...