Forum Sojuszy G.G.C.R i HONOR
Gość
Witam. Jestem Dudi by³em kiedys u was w akademii zanim skasowali mi po powrocie do domu konto. Jestem teraz dyplomat± w FZP (nie patrzcie ¿e jest tam napisane Roli bo niedawno przej±³em to konto i musze czekac tydzieñ na zmiane imienia) Wiêc chce podpisac z wami pakty bo wiem jak warto¶ciowym sojuszem jestescie. Co wy na to??
Król FORUM
ja jako dyplomata.. uprzedzam ¿e raczej nie dojdzie to do skutku... podaj ilo¶c graczy, ¶rednia pkt na gracza.. oraz jak d³ugo sojusz istnieje... no i je¿eli to jawne to powiedz z kim wy macie pakty... je¿eli nas czym¶ szczególnym zaskoczycie to rozwa¿ê decyzjê...
Dudi, w³a¶nie, Ciebie mi w soju brakowa³o! Jako¶ mi to umknê³o mojej uwadze... Teraz siê troszkê wyja¶ni³o . Z paktami to u tak jest, ¿e trzeba siê zapytaæ zubego... Ale z tego co siê orientuje to mamy trochê tych paktów podpisanych...
Król FORUM
nom umknal nam.... co do paków to mamy ich troche... i mi sie zdaje ze taki oficjalny pakt to nie potrzebny.. moze co¶ mniej oficjalnego co myslicie??
No w³a¶nie, umkn±³ nam bez s³owa... Do mnie na pewno taka informacja o opuszczeniu sojuszu nie dotar³a... Nie wiem, mo¿e Dudi kou¶ powiedzia³, ¿e odchodzi? Rolensy, wiesz co¶ o tym?
Król FORUM
niee ja te¿ nie wiedzia³em kogo brakuje.... w ogóle co¶ sie wali bo raz pisze ¿e kto¶ dhochodzi/odchodzi a raz nie!
a co z tymi paktami?
Gość
Nie napisa³em ze odchodze bo w³±czy³em urlop i pojecha³em na wakacje po czym jak chcia³em wej¶æ aby zdj±æ urlop mojego konta nie by³o Przepraszam ¿e tak wysz³o ale tam gdzie by³em nie mia³em neta. Co do paktów to nie zaskoczymy was bo nie mamy ich jeszcze podpisanych bo sojusz jest nowy. Ale chcia³bym by¶my wspó³pracowali. Je¿eli nie chcecie z FZP to mo¿e ze mn±?? Jeste¶cie lepsi ni¿ FZP i fajnie u was by³o.
Król FORUM
nie wiem sam.. ins niech podpowie mi;] ja proopnuje takie nieoficjalne pakty...
W tym sojuszu jest chyba ToMi o ile siê nie mylê... A mnie i sojuszowi nie za bardzo siê podoba jego nadmierne i "co miesiêczne" skakanie po kontach.
My tomiego nie wyrzucili¶my z soja, mia³ jasny wybór, albo gra na starym koncie (i tak je dosata³) w soju, albo na nowym bez soja. SAM dokona³ wyboru i sojusz to uszanowa³.
Ale ostatnio na boardzie pod avatarem Tomiego przy napisie "sojusz", zauwa¿y³em odpowied¼ Tomiego...: "mnie ola³"
W tym momencie przegi±³ sprawe.
I teraz pytanie, kto tu kogo ola³??!!! Dla mnie to dyskwalifikuj±ce !! Nie do¶æ, ¿e sam ola³ sojusz, to jeszcze taki tekst!
Sorry Dudi, cieszy³êm siê, ¿e by³e¶ u nas, ale sam widzisz, ¿e miêdzy innymi takie zachowanie nie sk³ania do podpisania paktów. Po 2 to z zubym musze pogadaæ. A po 3 to teraz mamy wojnê i z paktami na razie lipa a¿ do jej zakoñczenia.
Gość
A mam szanse do³±czyæ do was??
Król FORUM
no jasne, rekrutacja jest otwarta!
Gość
A do akademii czy do g³ównego mam szanse??
do g³ównego na razie chyba nie przyjm±, bo wojnê maj±. My te¿ mamy wojnê... I z rekrutacj± ciê¿ko... Ale my mamy próg 50%. Dudi powiedz mi, czy masz flotkê, która da³aby 50 %? Pytam tylko dlatego, ¿eby na ciebie nie polowali, bo jak zlookaj± flotkê na 50% to na pewno polec±.
Gość
Ja nie mam floty. Stawiam na EKONOMIE.